Sieraden Maken (31.5€/ maand)

Sieraden Maken

Sieraden Maken studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Sieraden Maken: details

Omschrijving: Ontwerp en maak zelf sieraden met de cursus Sieraden Maken Ben je creatief en hou je van mooie sieraden? Vind je het fijn om te kunnen kiezen uit een ruime collectie kettingen, oorbellen of armbanden? Met de cursus Sieraden Maken bepaal je zelf hoe je nieuwe juwelen eruit gaan zien. Ontdek hoe creatief je bent De cursus is bij uitstek geschikt als je je eigen sieraden wilt ontwerpen en maken. Het ontwerpen begint met het opdoen van inspiratie. Dit gebeurt vaak aan de hand van voorbeelden van andere sieraden of juist compleet andere voorwerpen. Inspiratie kan je overal opdoen. Technieken en materialen Je leert tijdens de cursus stap voor stap alles over diverse technieken en materialen. Aan de hand van duidelijke stappenplannen met foto?s en tekst geïllustreerd experimenteer je zoveel je wilt. Van edelmetaal tot hout en tin, je werkt met uiteenlopende materialen. Geef je creativiteit alle ruimte. Aan het eind van elke les maak je een professioneel ogend sieraad. Inclusief materialenpakket Speciaal voor de cursus Sieraden Maken heeft NHA een startpakket samengesteld waarmee je direct aan de slag kunt. De meeste bijkomende benodigdheden zijn gewoon verkrijgbaar in de standaard hobbywinkel, kralenwinkel of doe-het-zelfzaak.

Categorie: Hobbycursussen|Creatief

Prijs:  189 EUR (maandelijks 31.5 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.