Servisch (52.40€/ maand)

Servisch

Servisch studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Servisch: details

Omschrijving: Op reis naar het mooie Servië? Volg de cursus Servisch. Servië staat hoog op de lijst van interessante bestemmingen voor een vakantie of een zakenreis. Wil je een gesprek kunnen voeren met de plaatselijke bevolking? Volg dan de cursus Servisch en je zal je goed kunnen redden. Servië is sinds 2006 onafhankelijk en een populaire bestemming voor toeristen. Servisch is een Slavische taal. Het is de officiële taal van Servië en Montenegro enéén van de officiële talen in Bosnië en Herzegovina. Servisch leren spreken De taalcursus Servisch voert je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt daarbij op spreekvaardigheid. Je krijgt interessante luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en praktische woordenlijsten. Je leert ook over de lokale gewoonten en gebruiken, kennis die goed van pas komt als je bijvoorbeeld de hoofdstad Belgrado bezoekt. Woordenschat In de cursus Servisch leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisgesprekken, zoals begroetingen cijfers en tijd het vragen van de weg noodgevallen en medische vragen eten en drinken, winkelen en ontspanning Je leert wat te zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Aan de hand van actuele onderwerpen vergroot je op een doeltreffende manier je spreek- en luistervaardigheid. Door de slimme lesstructuur bouw je al snel een uitgebreide woordenschat op. Vakantie of zakenreis? Ga je binnenkort op vakantie naar dit deel van voormalig Joegoslavië? Met een cursus Servisch haal je meer uit je reis. Ook wanneer je een zakenreis naar deze taalstreken plant, bewijst de cursus zeker zijn waarde. Start vandaag nog met Servisch leren bij NHA!

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  157.00 EUR (maandelijks 52.40 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.