“Seniorencoach” ( 499EUR)

"Seniorencoach"

“Seniorencoach” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Seniorencoach”: details

Omschrijving: “De opleiding seniorencoachcoach leert je hoe je omgaat met specifieke problematiek en vraagstukken die actueel zijn binnen de doelgroep ouderen. Denk hierbij aan onderwerpen als pensionering, eenzaamheid, depressie, vermoeidheid en toenemende vergeetachtigheid. Je helpt ouderen ook om een aantal bewuste keuzes in hun leven te maken. Daarnaast beschik je na het afronden van de opleiding over de benodigde kennis en vaardigheden om de kinderen van deze ouderen gericht te kunnen adviseren. Verder ben je bij Laudius aan het juiste adres. We zijn namelijk al jarenlang een toonaangevende partner in het aanbieden van erkende coaching opleidingen.  ” “” “”

Prijs: 499 EUR

Categorie: “Coaching ,Psychologie ,Gezondheid & Welzijn”

Studieduur: 6 months

Voor meer informatie over online cursussen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.