Secretaresse (47.7€/ maand)

Secretaresse

Secretaresse studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Secretaresse: details

Omschrijving: Word een waardevolle kantoormedewerker met de opleiding Secretaresse Als secretaresse werk je nauw samen met de manager binnen een bedrijf of organisatie. Het werk van een secretaresse is verantwoordelijk en veelzijdig. Als secretaresse ben je een waardevolle kracht: je regelt afspraken, verzorgt correspondentie, organiseert recepties en bereidt vergaderingen voor. Op de huidige markt is veel vraag naar goede secretaresses. Met de Secretaresse opleiding vergroot je jouw kennis en vaardigheden met betrekking tot het vak. Daarmee vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt! Aan de slag met onmisbare vaardigheden tijdens de Secretaresse opleiding Als secretaresse dien je te beschikken over een aantal vaardigheden, zoals agendabeheer, het organiseren van bijeenkomsten, het ontvangen van bezoekers en nog veel meer. Na het volgen van de opleiding heb jij deze taken goed in de vingers. Helder en correct communiceren In je werk ontmoet en communiceer je met verschillende mensen. Duidelijk en foutloos communiceren is daarom van belang in je functie. Tijdens de opleiding Secretaresse ga je aan de slag met zakelijke correspondentie Nederlands, je leert onder andere zelfstandig en foutloos brieven opstellen en redigeren. Ook kennis van notuleren is onmisbaar voor een secretaresse. Het correct samenvatten van een vergadering vraagt om specifieke vaardigheden. Je leert hoe je de inhoud van een vergadering kort en zakelijk formuleert. Praktijkgerichte opleiding De opleiding Secretaresse is zeer praktijkgericht. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met diverse Office programma?s en je leert snel en foutloos typen. Met behulp van het praktijkgerichte lesmateriaal ga jij aan de slag met kennis en vaardigheden die nodig zijn om goed te kunnen functioneren als secretaresse.

Categorie: Beroepsopleidingen|Administratie

Prijs:  429 EUR (maandelijks 47.7 EUR)

Studieduur: 9 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.