“Secretaresse” ( 148.9EUR)

"Secretaresse"

“Secretaresse” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Secretaresse”: details

Omschrijving: “Een secretaresse speelt een belangrijke rol in elk bedrijf. Ze weet wat er speelt, kan de belangrijkste punten uit de laatste vergadering moeiteloos op papier zetten, weet voor die ene belangrijke klant een goed moment in de agenda te vinden, en organiseert een geslaagde teamdag op een inspirerende locatie. Ben jij ook zo?n veelzijdige, professionele duizendpoot die houdt van een uitdagende en afwisselende omgeving? Dan is deze cursus secretaresse echt iets voor jou!  ” “” “” “Met de cursus secretaresse begin je aan een complete en compacte thuisstudie, en kun je het officieel praktijkdiploma secretaresse behalen. Zo kun jij straks aantoonbaar goede ondersteuning bieden aan elk bedrijf. De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: Secretariaatspraktijk Je maakt kennis met het dagelijks werk van de secretaresse. Je verdiept je in  de omgang met klanten en zakenrelaties, het organiseren van vergaderingen en evenementen, en het  beheren van de agenda.   Correspondentie Nederlands Je leert brieven en notities opstellen in foutloos Nederlands. Je kijkt onder andere naar formulering en spelling, en je leert brieven schrijven op verschillende manieren.   Notuleren Tijdens een vergadering worden vaak in een hoog tempo meningen uitgewisseld en besluiten genomen. Je leert hoe je dit alles goed op papier zet en de deelnemers kan voorzien van heldere notulen, en een actie- en besluitenlijst.   Computervaardigheden Je leert omgaan met de voor een secretaresse onmisbare computerprogramma?s Word, Excel en PowerPoint. ”

Prijs: 148.9 EUR

Categorie: “Kantoor”

Studieduur: 9 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.