Scribus/Indesign (73€/ maand)

Scribus/Indesign

Scribus/Indesign studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Scribus/Indesign: details

Omschrijving: Wil je kennismaken met desktop publishing? Volg de cursus Scribus Ben je verantwoordelijk voor de lay-out van het verenigingstijdschrift voor je sportclub? Wil je uitnodigingen maken voor verjaardagen of feestjes? Met de cursus Scribus leer je snel en gemakkelijk een goede lay-out maken. Scribus is een desktop publishing programma (DTP), vergelijkbaar met bijvoorbeeld Adobe InDesign, Adobe Pagemaker en QuarkXPress. Het gratis programma Scribus is ideaal voor het maken van tijdschriften, advertenties, uitnodigingen en zelfs huisstijlen. Je kunt meteen aan de slag. Praktische cursus In de cursus Scribus/Indesign ontdek je de mogelijkheden van het programma en raak je vertrouwd met de verschillende technieken. Je leert hoe je tekstframes linkt en hoe je een afbeelding in een frame plaatst. Je leert technieken voor het opmaken van tijdschriften, advertenties en nog veel meer. Met vele voorbeelden vertaal je de theorie rechtstreeks naar de praktijk. De technieken en gereedschappen komen gedurende de hele cursus regelmatig terug. Op die manier word je steeds handiger in Scribus/Indesign. Elke les wordt afgesloten met heldere en uitdagende praktijkopdrachten. Tips en tricks De volgende onderwerpen komen in de cursus Scribus onder meer aan bod: tekst- en afbeeldingsframes; kleurgebruik; opmaakprofielen; en nog veel meer. Stap voor stap raak je vertrouwd met de opmaaktechnieken. Je vergaart een schat aan kennis en vaardigheden en krijgt heel veel extra tips en tricks. Volwaardige desktop publisher Na afloop van de cursus maak je de leukste ontwerpen: van een uitnodiging voor een verjaardag tot een compleet tijdschrift. Volg de cursus Scribus. Ontspannend als hobby, maar ook een waardevolle aanvulling voor je curriculum vitae. Desktop publishing voor tekstschrijvers Misschien ben je al tekstschrijver en wil je volledig opgemaakte teksten aan je klanten aanbieden. Dit vertaalt zich rechtstreeks in meer inkomsten en verhoogt je marktwaarde. De klant bespaart immers op een vormgever.

Categorie: Beroepsopleidingen|Computer

Prijs:  219 EUR (maandelijks 73 EUR)

Studieduur: 3 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.