Schoonheidsverzorging (26.15€/ maand)

Schoonheidsverzorging

Schoonheidsverzorging studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Schoonheidsverzorging: details

Omschrijving: Specialist in schoonheid? Volg de cursus Schoonheidsverzorging Echte schoonheid zit van binnen? Misschien wel, maar iedereen weet: je voelt je lekkerder als je er goed uitziet. Een specialist in schoonheidsverzorging weet precies wat je daarvoor nodig hebt. Tijdens het volgen van de cursus krijg je tips en aanwijzingen voor een stralend(er) uiterlijk. Van make-up tot haarverzorging en lichaamsverzorging. Je leert hoe je zelf het beste voor de dag komt en hoe je dit effect ook bij anderen bereikt. Met de cursus Schoonheidsverzorging leer je geen moeilijke of overbodige dingen. Integendeel: jouw hobby is en blijft in de eerste plaats een hobby. Praktische schoonheidstips Hoe hou je je huid gezond? Hoe verzorg je (droge) huid, acné en huidafwijkingen? Tijdens de cursus krijg je tips voor schoonheids- en lichaamsverzorging. Daarbij is er ook volop aandacht voor haarverzorging. Een goede verzorging helpt mensen om zich beter in hun vel te voelen. Dat is het uitgangspunt van deze cursus. Naast de technische kant van schoonheidsverzorging is er ook aandacht voor de wijze waarop mensen omgaan met het? soms beladen? begrip?schoonheid?.

Categorie: Hobbycursussen|Beauty en wellness

Prijs:  209 EUR (maandelijks 26.15 EUR)

Studieduur: 8 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.