Schoonheidsspecialiste Basiscursus (66.5€/ maand)

Schoonheidsspecialiste Basiscursus

Schoonheidsspecialiste Basiscursus studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Schoonheidsspecialiste Basiscursus: details

Omschrijving: Kennismaken met het vak van schoonheidsspecialiste? Volg de Schoonheidsspecialiste Basiscursus Wil je wat meer weten over het vak van schoonheidsspecialiste? Bijvoorbeeld omdat je wilt ontdekken of het vak bij je past? De cursus Schoonheidsspecialiste is een goede introductie. Een schoonheidsspecialiste beschikt over verschillende vaardigheden. Je weet mensen op hun gemak te stellen, je voert gemakkelijk conversaties en je hebt een groot inlevingsvermogen. Daarbij heb je natuurlijk kennis over de huid, kun je massages geven en weet je hoe je make-up aanbrengt. Kennismaking Is dit veelzijdige beroep iets voor jou? In de basiscursus Schoonheidsspecialiste leer je de beginselen. Daarmee kun je vaak al als medewerkster aan de slag in een schoonheidssalon. Droom je van een eigen beautysalon of wil je het NHA-instituutsdiploma halen, dan is deze cursus een goede voorbereiding. Van de opbouw van een behandeling tot maskers en huidanalyses: in de cursus Schoonheidsspecialist(e) komen de belangrijkste onderwerpen aan bod. Doorleren? Met deze praktische, duidelijke cursus Schoonheidsspecialiste zet je een eerste stap naar een mooie carrière. Vakdiploma Als je de Schoonheidsspecialiste Basiscursus hebt afgerond, kun je besluiten om alsnog het NHA-vakdiploma te gaan halen. Je meldt je dan telefonisch bij ons aan voor de basisvervolgcursus. In de basisvervolgcursus komen de overige vakken aan de orde.

Categorie: Beroepsopleidingen|Beauty en wellness

Prijs:  399 EUR (maandelijks 66.5 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.