Schoonheidsspecialiste (49.95€/ maand)

Schoonheidsspecialiste

Schoonheidsspecialiste studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een eigen zaak wil starten.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Schoonheidsspecialiste: details

Omschrijving: Help anderen te stralen in schoonheid Heb jij interesse in het vakgebied en wil je aan de slag als zelfstandig schoonheidsspecialist? Volg de opleiding Schoonheidsspecialiste bij NHA en werk of start in een (eigen) beautysalon. Schoonheidsspecialiste opleiding Wanneer je als schoonheidsspecialiste aan de slag wilt, kun je het beste een goed diploma behalen. Er is veel vraag naar schoonheidsspecialistes. Regels en wetten worden in de opleiding duidelijk uitgelegd, zodat jij op jouw eigen tempo kunt werken aan jouw droom, schoonheidsspecialist worden. Klanten van een schoonheidsspecialiste De klantenkring van een beautysalon is zeer divers. Van jonge mensen die last hebben van verstopte of ontstoken talgkliertjes tot volwassenen die de veroudering van de huid willen tegengaan. En alles daartussenin. Met welke vragen de klanten ook bij een schoonheidsspecialiste komen, het is van groot belang om jezelf goed in te leven in wat de ander beweegt. Je bent immers specialist. Verantwoordelijk werk Werken als schoonheidsspecialiste gaat ook gepaard met verantwoordelijkheid.. Gebruik bij het vaststellen van de klantenvraag de LSD techniek (luisteren-samenvatten-doorvragen), zodat je een passende behandeling kan adviseren. Schoonheid is er in twee varianten: van binnen en van buiten. Een schoonheidsspecialiste kan heel goed de uiterlijke schoonheid verbeteren, maar het is ook de kunst om mensen ervan te overtuigen dat alle mensen uniek zijn en van nature schoonheid bezitten. Met het diploma Schoonheidsspecialiste kun je werken in: schoonheidsinstituten; kleinere schoonheidssalons; saunacomplexen en wellnesscentra; parfumeriezaken; cosmeticabedrijven. Het is natuurlijk ook mogelijk om een eigen schoonheidssalon / -instituut te beginnen. Nieuw: inclusief online masterclasses, videocolleges en meer? Bij de lesstof ontvang je gratis 1 jaar toegang tot de Beauty Online Leeromgeving. Hierin vind je masterclasses, instructievideo?s, interactieve oefeningen, Quizzen en nog veel meer. Dit geeft extra beleving aan onze uiterst populaire leermethode. Laat jouw droom uitkomen Volg de Schoonheidsspecialiste opleiding en de eerste stap naar het uitkomen van je droom in de uiterlijke verzorging is gezet. Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek”in tien stappen naar je eigen zaak”Ook wanneer je geen eigen zaak wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten.

Categorie: Eigen zaak starten|Beauty en wellness

Prijs:  599 EUR (maandelijks 49.95 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.