Scenario Schrijver (69.85€/ maand)

Scenario Schrijver

Scenario Schrijver studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een eigen zaak wil starten.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Scenario Schrijver: details

Omschrijving: Een rijke geest en vlotte pen? Word scenarioschrijver De Aanslag, The Godfather, Heat? Een goede film laat je alles om je heen vergeten. Wil je leren hoe je een ijzersterk script schrijft? Inclusief spanningsboog, opbouw van hoofdpersonages en gelaagdheid in het verhaal? In de cursus leer je hoe je een intrigerend en verrassend scenario schrijft. Je leert hoe je creatieve ideeën voor een verhaal omzet in een professioneel script. Wat onderscheidt een goede, geloofwaardige verhaallijn van een clichématig verhaal? Hoe zorg je voor een spanningsboog? En hoe schrijf je een spannende dialoog? Dit en meer leer je in de cursus Scenario schrijver. Creatief schrijven Als scenarioschrijver schrijf je verhalen voor films, comedy?s, documentaires en tv-series. Scenarioschrijven vereist discipline, doorzettingsvermogen en een creatieve, vlotte pen. Specifieke voorkennis? Mag, maar is niet nodig. Karakters tot leven brengen Je leert over de verschillende genres die er zijn en wat de kenmerken zijn. Je creëert karakters en gaat aan de slag met het finetunen van jouw eigen verhaal. Inspiratie Je leert hoe je inspiratie opdoet en hoe je deze inspiratie omzet in een krachtig verhaal. Wie weet schuilt er wel een geweldig scenario in je vriendenkring of familie. Dialoog schrijven Een pakkende dialoog schrijven, dat is meer dan twee personages die met elkaar praten. Je krijgt tips over hoe je veelvoorkomende valkuilen vermijdt en hoe je originele invalshoeken kiest. Een ervaren scenarioschrijver begeleidt je bij het schrijfproces. Na de cursus Scenarioschrijver weet je hoe je inspeelt op de verwachtingen van de doelgroep en tegelijkertijd op een aangename manier verrast. Netwerk opbouwen Wil je voet aan de grond krijgen in de filmwereld? Je leert hoe je het juiste netwerk opbouwt en in contact komt met mensen in de wereld van film en tv. Kom maar op met je unieke verhaalidee en ga aan de slag als scenarioschrijver. Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek”in tien stappen naar je eigen zaak”Ook wanneer je geen eigen zaak wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten.

Categorie: Eigen zaak starten|Schrijven

Prijs:  419 EUR (maandelijks 69.85 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.