“Rouwverwerking” ( 328.9EUR)

"Rouwverwerking"

“Rouwverwerking” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Rouwverwerking”: details

Omschrijving: “De dood en het verlies van dierbaren horen bij het leven maar hebben toch altijd een immense impact op degenen die achterblijven. Afscheid nemen van geliefden, vooral als het afscheid plotseling en onverwacht dient plaats te vinden, is voor familieleden en vrienden een pijnlijke aangelegenheid. Er ontstaat een leegte die niet meer gevuld kan worden. Rouw betekent helaas vaak hulpeloosheid. Heb je ook wel eens gerouwd na het verlies van een dierbare en heb je daarbij steun gezocht bij anderen? Of heb je te maken met rouwende mensen in je omgeving en wil je een steun zijn voor deze personen? Heb je misschien beroepsmatig te maken met verlies en rouw? Dan zal de thuisstudie Rouwverwerking je veel steun en nuttige informatie bieden.  ” “” “” “In deze thuisstudie Rouwverwerking worden de volgende onderwerpen behandeld: Rouw en de bijkomende verschijnselen De betrokkenheid van mensen in de omgeving Rouwrituelen in Europa Rouw rituelen in andere culturen Rouw alleen bij het verlies van een mens Rouwverwerking?het werken aan de rouw De beschrijving van rouw in fases Shock, de aardbeving na verlies De zelfbeheersing van een rouwende Omgaan met de zelfbeheersing van een rouwende Vrijkomende emoties van rouwenden Onrust, woede en schuldgevoelens van rouwenden Georganiseerd handelen ? probleem voor veel rouwenden Reorganisatie ? de start van een veranderd leven Reorganisatie en de praktische vragen Opvang voor rouwenden ? mogelijkheden om troosten en houvast te vinden Omgaan met de zelfbeheersing van een rouwende* Ondersteuning van rouwbegeleiders ”

Prijs: 328.9 EUR

Categorie: “Gezondheid & Welzijn”

Studieduur: 5 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.