“Rouwcoach” ( 599EUR)

"Rouwcoach"

“Rouwcoach” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Rouwcoach”: details

Omschrijving: “Aan elke vorm van rouw gaat een onherroepelijk verlies vooraf. Hierdoor ontstaat een leegte waardoor de zin en waarden van het bestaan opeens in een ander daglicht komen te staan. Het is zaak om die leegte een plek te geven en door te kunnen gaan met het leven.  Misschien heb je zelf te maken gehad met een verlies dat veel impact op je heeft gehad. Waarna je toch weer de kracht hebt gevonden om hiermee om te gaan. Voel je als ervaringsdeskundige met zo?n rouwproces de behoefte om hiermee anderen te helpen? Of heb je een beroep waarbij je veel te maken krijgt met rouw, zoals in de gezondheidszorg, als pastoraal werker, uitvaartondernemer of medewerker in een hospice? Als Rouwcoach help je mensen bij het uiten van gevoelens, het verlies een plek te geven en het leren omgaan met veranderde levensomstandigheden.” “” “”

Prijs: 599 EUR

Categorie: “Coaching”

Studieduur: 6 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.