Richtlijnen voor de jaarverslaggeving voor micro- en kleine rechtspersonen 2017 (63.64 EUR)

Richtlijnen voor de jaarverslaggeving voor micro- en kleine rechtspersonen 2017

Richtlijnen voor de jaarverslaggeving voor micro- en kleine rechtspersonen 2017 behoort tot de categorie Managementboeken van Wolters Kluwer Nederland. Deze eBooks kan je direct downloaden. Deze boeken vertellen ons stuk voor stuk hoe we beter kunnen presteren. Het aanbod is groot en heel divers, waardoor er zeker en vast voor ieder wat in zit. Kortom kijk snel verder.

Richtlijnen voor de jaarverslaggeving voor micro- en kleine rechtspersonen 2017: meer details

Beschrijving: Het opstellen van de jaarrekening en het jaarverslag is een nauwkeurige bezigheid. De wet eist dat de jaarrekening een zodanig inzicht geeft dat een verantwoord oordeel kan worden gevormd over het vermogen en resultaat van een onderneming. Met deze uitgave heeft u de Richtlijnen en ontwerp-Richtlijnen die u hiervoor nodig heeft bij de hand. De Raad voor de Jaarverslaggeving neemt de wettelijke regelingen, zoals vermeld in Titel 9 Boek 2 BW, als uitgangspunt. Op grond hiervan formuleert het de Richtlijnen voor het opstellen van de jaarrekening en het jaarverslag voor micro- en kleine rechtspersonen. Richtlijnen voor de jaarverslaggeving verschijnt elk jaar. Uw voordelen: *toegankelijk geschreven *gericht op de praktijk *helder overzicht van Richtlijnen en ontwerp-Richtlijnen *gratis toegang tot de RJ-app op uw tablet RJk-bundel De Richtlijnen voor de jaarverslaggeving, voor middelgrote en grote rechtspersonen, jaareditie 2017 is ook verkrijgbaar.

Uitgeverij: Wolters Kluwer Nederland

Categorie: eBooks

Thema: Managementboeken

Leveringskosten: 0.00

Levertijd: Direct downloaden

Prijs: 63.64 EUR (in plaats van 63.64 EUR)

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Opleidingsaanbod.eu. 

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.