Reisagent (Basisopleiding) (27.7€/ maand)

Reisagent (Basisopleiding)

Reisagent (Basisopleiding) studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Reisagent (Basisopleiding): details

Omschrijving: Hou je van reizen? Volg de basisopleiding Reisagent Van een reis naar zonnig Maui tot een zakelijke trip naar Lausanne of een weekend in Berlijn. Reizen samenstellen en zakenreizen organiseren met uitgebreide kennis van de sector? Kies voor de basisopleiding Reisagent. In de opleiding leer je alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om een goede reisagent te worden. Klanten adviseren Van wetgeving tot praktische zaken en marketing: tijdens de cursus Reisagent leer je klanten adviseren op het gebied van reizen en ontdek je wat er nodig is om de droomreis van jouw klant waar te maken. Naast uitgebreide productkennis ga je aan de slag met prijsberekeningen en verdiep je je in de marketing rond reizen in de breedste zin van het woord. Zo leer je ook de wensen van bijvoorbeeld vertegenwoordigers te vertalen naar een efficiënte zakenreis. Reisagent bij reisbureau of touroperator De basisopleiding Reisagent biedt je alle theoretische en praktische kennis om te starten als reisagent in een reisbureau. Zo komen ook verzekeringen en structuren van reisorganisaties aan bod. Uiteraard word je ook wegwijs in verschillende boekingssystemen. Aangepaste wetgeving De wetgeving in Vlaanderen en de eisen die de moderne reisbranche stelt, zijn de laatste jaren sterk aangescherpt: Een reisagent moet alles weten over reisbestemmingen en ook rond de rechten en plichten van de reisagentén de reiziger. Ook commerciële, communicatieve en systeemvaardigheden zijn vereist. De opleiding Reisagent helpt je stap voor stap op weg naar een fascinerende job in de sector van het toerisme. Werk je al in de toeristische sector? Deze cursus is een waardevolle aanvulling op je huidige kennis.

Categorie: Beroepsopleidingen|Commercieel

Prijs:  249 EUR (maandelijks 27.7 EUR)

Studieduur: 9 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.