“Reiki Master” ( 149EUR)

"Reiki Master"

“Reiki Master” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Reiki Master”: details

Omschrijving: “Reiki betekent letterlijk ?levensenergie?. Het staat voor het ontvangen, benutten en doorgeven van universele energie die in onszelf zit en in alles om ons heen, zoals planten en dieren. Door middel van de juiste techniek van handoplegging kun je deze energie opnieuw laten stromen en daarmee disbalans herstellen. Mensen die een Reiki behandeling ondergaan, ervaren na afloop een diepe ontspanning. Reiki staat bekend als een zachte en liefdevolle vorm van heling die verlichtend kan werken. In deze Reiki cursus leer je de juiste techniek van handoplegging en daarmee het doorgeven van energie zodat de natuurlijke fysieke, emotionele en spirituele balans zich hervindt. Je leert hoe energie werkt, hoe je deze toepast en wat het uiteindelijke resultaat is. Met behulp van Reiki kom je weer volledig in contact met je diepe zelf. De kern en essentie van wie je werkelijk bent. Cursisten die het Reiki Master diploma behalen, kunnen door middel van het geven van behandelingen ook anderen meenemen in dit bijzondere proces. Als je officieel Reiki Master wil worden, dan dien je niet alleen deze thuisstudie af te ronden, maar ook drie inwijdingen bij te wonen. Deze inwijdingen zijn niet bij het lesgeld inbegrepen. Laudius werkt echter samen met een ervaren Reiki Master die deze inwijdingen, tegen een sterk gereduceerd tarief kan verzorgen. Uiteraard is het geen verplichting om deze inwijdingen te ondergaan als je de cursus puur volgt om kennis te maken met Reiki en hier beroepsmatig verder niks mee wil doen.  ” “” “”

Prijs: 149 EUR

Categorie: “Gezondheid & Welzijn ,Coaching ,Beauty & Lifestyle”

Studieduur: 6 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.