Receptioniste (26.60€/ maand)

Receptioniste

Receptioniste studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Receptioniste: details

Omschrijving: Word receptioniste: je bent het gezicht en de stem van het bedrijf Ben je graag onder de mensen en wil je een job waarbij elke dag anders is? Als receptioniste ontvang je mensen en sta je ze te woord, zowel aan de balie als telefonisch. Bij de receptie ben je hét gezicht van je organisatie. Als telefoniste ben je ook de stem van het bedrijf. Klanten en relaties bellen naar jullie bedrijf en spreken jou als eerste. Aanspreekpunt De receptie is het hart van een organisatie. Voor gasten, bezoekers en ook medewerkers ben je voor veel zaken het eerste aanspreekpunt. Als receptiemedewerker of telefonist werk je bijvoorbeeld achter de balie bij een hotel, bedrijf, ziekenhuis, gemeente of ministerie. Werken met kantoortechnologie Wat moet een baliemedewerker kunnen en weten? Voor je werk is het belangrijk dat je kunt werken met de nieuwste kantoortechnologie en dat leer je in deze Receptioniste opleiding. In je opleiding krijg je ook antwoord op vragen als: Wat doe ik als collega Jeanine in een belangrijke vergadering zit en een beller haar graag dringend wil spreken? Wat kun je en mag je zeggen als een journalist belt en allerlei vragen stelt? Hoe ontvang ik een Chinese delegatie? Psychologie In de opleiding is er ook aandacht voor psychologie. Waarom? In je werk kom je in aanraking met allerlei mensen. In allerlei situaties. De een is blij. De ander geïrriteerd, boos of verdrietig. Hoe je daarmee omgaat, leer je in de lessen psychologie. Na de opleiding doe je examen en ontvang je een attest. Je kunt daarna meteen aan de slag als receptioniste. Solliciteren Bereid jezelf in negen maanden voor op werken bij de receptie. Zorg ervoor dat je alle vereiste vaardigheden beheerst met deze opleiding Receptioniste.

Categorie: Beroepsopleidingen|Administratie

Prijs:  239.00 EUR (maandelijks 26.60 EUR)

Studieduur: 9 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.