Python (49.85€/ maand)

Python

Python studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Python: details

Omschrijving: Hoe wordt een ingewikkelde en uitgebreide website zoals LinkedIn gebouwd? Hoe weten zelfrijdende auto?s welke actie ze moeten ondernemen? En wat als je een koffiemachine met gezichtsherkenning wil maken, zodat automatisch het juiste drankje voor de juiste persoon wordt gemaakt? Voor dezeén meer toepassingen is de programmeertaal Python zeer geschikt. Het is een programmeertaal die steeds populairder wordt. Python leren is dus een excellente en toekomstbestendige keuze. Leren programmeren zonder vooropleiding Het grote voordeel van de cursus Python programmeren is dat deze prima zonder vooropleiding te volgen is. Dit maakt de cursus voor iedereen geschikt. Wanneer je dus interesse hebt in dit vakgebied, dan is programmeren in Python een goede optie. Wanneer je klaar bent met de cursus Python, kun je object-georiënteerd programmeren. Je bent in staat om je eigen programma?s te ontwerpen, maar ook om deze te bouwen en beschikbaar te maken voor anderen. Daarnaast kun je reeds gebouwde software-producten testen, en eventueel verbeteren. De syntax van Python heeft straks geen geheimen meer voor jou. Wat kun je er mee? De programmeertaal Python wordt veel gebruikt in tal van vakgebieden. Wanneer je complexe websites wil maken of een kassasysteem wil bouwen, kun je met deze taal aan de slag. Python is ook geschikt voor allerlei toepassingen waarbij gecommuniceerd moet worden met een database of waarbij data gemanipuleerd of geanalyseerd moet worden. De cursus programmeren in Python leert je vanaf de basis hoe dit in zijn werk gaat. Wie weet wordt jij wel werkzaam in Artificial Intelligence of Machine Learning? Python leren met hulp Wanneer je de Python cursus van NHA volgt, kun je kiezen voor hulp van een vakdocent. Dit is een bekwaam Python-programmeur die jou voorziet van terugkoppeling op je huiswerk en daarbij ook antwoorden geeft op je vragen. In de online leeromgeving Plaza kun je, indien je dit wenst, contact maken met studiegenoten. Zo kun je bijvoorbeeld opdrachten en lessen onderling bespreken. Python leren doe je dus samen met medestudenten en eventueel een docent. Kies voor een carrière met toekomst Programmeren is een vakgebied dat alleen maar in populariteit zal toenemen. Het is dan ook een verstandige keuze om je hierin te laten opleiden. Na de cursus Python programmeren heb je een goede basis met theoretische en praktische kennis, en kun je er eventueel voor kiezen om zelfstandig verder te leren.

Categorie: Beroepsopleidingen|Computer

Prijs:  299 EUR (maandelijks 49.85 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.