Public Relations en Voorlichting (36.5€/ maand)

Public Relations en Voorlichting

Public Relations en Voorlichting studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Public Relations en Voorlichting: details

Omschrijving: Succesvolle PR? Volg de opleiding Public Relations en Voorlichting Hoe neemt de buitenwereld je bedrijf of organisatie waar? Hoe zorg je voor een positief imago? Hoe straal je uit wat je uit wilt stralen? Van persbericht tot complete campagne: met de cursus Public Relations en Voorlichting leer je hoe je een organisatie goed op de kaart zet. Journalisten zijn kritisch, altijd. En zo hoort het ook. Toch kun je daar je voordeel mee doen. Het doel van een PR-medewerker is dat de buitenwereld of de doelgroep het juiste en positieve beeld krijgt van een organisatie. Beeldvorming Bij Public Relations draait veel om beeldvorming. Anticiperen is het sleutelwoord. Als PR-medewerker denk je altijd een paar stappen vooruit. De afdeling PR regelt de contacten met de’buitenwereld’en is zich steeds bewust van het krachtenveld. De krachten kunnen voor of tegen je werken. Maar wat komt er allemaal kijken bij PR? Antenne verfijnen en praktische info In de PR-cursus verfijn je de PR-antenne en krijg je veel informatie over allerlei praktische zaken: van het drukken van brochures tot het afnemen en begeleiden van interviews. Ook het verzorgen van een bedrijfsfilm tot het ontvangen van een buitenlandse delegatie komt aan bod. In de opleiding Public Relations en Voorlichting krijg je ook antwoord op vragen als: Hoe word ik een goede woordvoerder? Hoe werkt fondsenwerving? Hoe motiveer ik sponsors om een steentje bij te dragen? Gratis reclame Hoe je gratis publiciteit genereert, ontdek je ook in de cursus. Voorbeelden: een YouTube vlogger noemt je product in een vlog; een beautyblogger schrijft over de nieuwe collectie; de lancering van een nieuw product- of dienstenlabel komt gratis in magazines. In bepaalde situaties zijn Public Relations en Voorlichting pure ernst. Stel: er breekt brand uit in een fabriek. De politie verdenkt een medewerker. Wat communiceer je naar de buitenwereld? En hoe? Ook de do?s en don?ts bij crisiscommunicatie komen aan bod. Met de opleiding ben je optimaal voorbereid op werk als: PR-medewerker; Assistent(e) Voorlichting; Reclamebureaumedewerker. Dé beste opleiding voor PR en voorlichting Maak kennis met het werkveld PR en Voorlichting. Verken de basisprincipes en krijg een goed beeld van wat PR bijdraagt. Volg de opleiding Public Relations en Voorlichting.

Categorie: Beroepsopleidingen|Communicatie

Prijs:  219 EUR (maandelijks 36.5 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.