Psychologie van Hoogbegaafdheid (79.8€/ maand)

Psychologie van Hoogbegaafdheid

Psychologie van Hoogbegaafdheid studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Psychologie van Hoogbegaafdheid: details

Omschrijving: Leren omgaan met Hoogbegaafdheid? Volg de opleiding Psychologie van Hoogbegaafdheid Wanneer is een kind hoogbegaafd? Hoe is hoogbegaafdheid te onderscheiden van ASS en ADHD? In welke mate ervaren hoogbegaafde kinderen sociale problemen? De opleiding Psychologie van Hoogbegaafdheid geeft antwoord op deze vragen. Psychologie van Hoogbegaafdheid Hoogbegaafden behoren tot de groep van de intelligentste mensen in onze samenleving. Helaas komen hun uitzonderlijke capaciteiten vaak niet volledig tot hun recht. Sterker nog: hoogbegaafden presteren vaak onder hun kunnen en lopen tegen problemen aan, waardoor hoogbegaafdheid niet als zodanig wordt herkend en zelfs wordt verward met andere problematiek zoals autisme, ADHD of een andere gedrags- of ontwikkelingsstoornis. Onderpresteren ontstaat vaak al in de eerste jaren van het basisonderwijs en is vaak een voorbode van bijkomende problematiek. Een vroege herkenning en erkenning van hoogbegaafdheid is dus van groot belang. Meer kennis en kunde is nodig om deze groep kinderen beter te signaleren en te begeleiden, zodat ze hun volle potentieel kunnen leren benutten. Voor wie is de opleiding Psychologie van Hoogbegaafdheid bedoeld? Deze opleiding is speciaal gemaakt voor mensen die vanuit hun beroep of persoonlijke interesse meer willen weten over hoogbegaafdheid. Denk hierbij aan ouders en opvoeders, onderwijzers en leraren, psychologen en pedagogen, gezinsondersteuners, therapeuten, stressmanagers, counselors, coaches, loopbaanbegeleiders, maatschappelijk werkers, etc. Kortom: iedereen die geïnteresseerd is in hoogbegaafdheid en er beter mee wil leren omgaan. Hierbij ligt de nadruk op de ontwikkeling van hoogbegaafdheid vanaf de kindertijd.

Categorie: Beroepsopleidingen|Psychologie en coaching

Prijs:  399 EUR (maandelijks 79.8 EUR)

Studieduur: 5 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.