Promotion management (35.00€/ maand)

Promotion management

Promotion management studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Promotion management: details

Omschrijving: Ontdek alle facetten van promotie. Volg de cursus Promotion Management Promotie, reclame en een neus voor commerce, dat zijn de hoofdingrediënten in het werk van een promotion manager, reclameadviseur of salesmedewerker. Volg de cursus Promotion Management en je bent klaar voor de beroepspraktijk. Als promotiemedewerker heb je vaak de regie over: reclame vormgeving copywriting direct mail merchandising Publiciteit genereren Het werk van een PR-medewerker/Promotion Manager is breed: van het vinden van sponsors tot het opzetten van een event; van het opzetten van een spaaractie tot het maken van een publiciteitsplan; van het organiseren van een persconferentie tot het laten ontwerpen van milieubesparend verpakkingsmateriaal. Om van alle markten thuis te kunnen zijn, bereid je jezelf goed voor met de opleiding Promotion Management. Gevatte slogans schrijven In de opleiding beantwoord je vragen als: Hoe achterhaal ik consumentenbehoeften? Hoe onderzoek ik de markt? Hoe schrijf ik pakkende reclameteksten? En heel belangrijk: hoe krijg ik alles gedaan in een kort tijdsbestek? Timemanagement is ook een belangrijk onderdeel van de opleiding. In negen maanden tijd leg je de bodem voor je toekomst op de afdeling Sales&Promotion of een PR-bureau. Werken als promotiemedewerker Kom alles te weten over het promoten van bedrijven, diensten en producten. Volg de opleiding Promotion Management en gun jezelf deze?verdiende promotie?.

Categorie: Beroepsopleidingen|Communicatie

Prijs:  315.00 EUR (maandelijks 35.00 EUR)

Studieduur: 9 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.