Projectmanagement (63€/ maand)

Projectmanagement

Projectmanagement studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Projectmanagement: details

Omschrijving: Maak een vliegende start: volg de cursus Projectmanagement Plannen, organiseren en afstemmen: volg de cursus Projectmanagement en leer alles over stakeholders, resources en Work Breakdown Structure. Bij projectmanagement komt immers heel wat kijken om doelstellingen tijdig en adequaat te realiseren. Vooral bij grote en complexe projecten is het een uitdaging om het overzicht te bewaren. Vermijd valkuilen Het overzicht verliezen is dan ook een van de valkuilen. Een andere valkuil is dat het project blijft doordraaien. Voor je het goed en wel in de gaten hebt, behoort een project tot de vaste bedrijfsonderdelen. Maar dan onofficieel. Lastig is ook dat tegenwoordig nieuwe initiatieven of uitwerkingen van een goed idee al gauw als?project? bestempeld worden. Maar wanneer spreek je eigenlijk van een project? Daar begint de cursus Projectmanagement mee. Waar wil je jezelf voor behoeden? In de cursus behandel je alle: valkuilen tips tricks Managementtheorieën Er zijn een aantal verschillende managementtheorieën in omloop. Elke theorie heeft zijn eigen kenmerken en zal in bepaalde situaties beter toepasbaar zijn dan een andere theorie. De cursus Projectmanagement draait vooral om de vraag: hoe zorg ik dat we binnen een bepaald tijdsbestek met een vastgesteld budget de doelen halen? Een vliegende start maken Of je dat ene doel haalt binnen het aangegeven timeframe en de financiële middelen, hangt voor een groot deel af van de basis. Een goede voorbereiding is een sterke ondergrond voor een projectmatige opdracht. Hoe maak je als projectmanager een vliegende start? Wat zijn de bouwstenen voor een geslaagd project? Hoe voorkom ik scope creep? Deze belangrijke vragen beantwoord je tijdens de cursus Projectmanagement. Deadlines Wat doe je als het projectteam hard rent, maar niet op tijd de finish haalt? Hoe stuur je bij? En op welke manieren meet je succes? Daarover krijg je tips. De basis van projectmanagement leer je al in drie maanden. Als bonus ontvang je ook nog het NHA-instituutsdiploma. Behoed je voor valkuilen Vermijd valkuilen en benut praktisch tips en tricks voor het managen van een complex project. Volg de cursus Projectmanagement en zet de eerste stap naar geslaagde projecten.

Categorie: Beroepsopleidingen|Management

Prijs:  189 EUR (maandelijks 63 EUR)

Studieduur: 3 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.