“Projectmanagement” ( 148.9EUR)

"Projectmanagement"

“Projectmanagement” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Projectmanagement”: details

Omschrijving: “” “” “De cursus Projectmanagement leert je niet alleen de theorie, maar ondersteunt je ook in de praktische vaardigheden die je als projectmanager nodig hebt. Zo ben je goed voorbereid op elke klus! De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: Inleiding projectmanagement Je maakt kennis met het werkveld van de projectmanager. Je bekijkt welke werkzaamheden de projectmanager uitvoert en over welke vaardigheden hij of zij moet beschikken.   Projectorganisatie Gelukkig hoeft de projectmanager niet alles zelf te doen. Je bestudeert de projectorganisatie en maakt kennis met de verschillende rollen in het projectteam, de rol van de projectmanager zelf, en de rollen van alle partijen die om het project heen staan.    Projectdefinitie Je bekijkt de inhoudelijke kant van een project. Je leert hoe je de projectdoelen definieert en hoe je het project verder vormgeeft. Je maakt kennis met de verschillende documenten die je tijdens de projectdefinitie kunt gebruiken en oefent met het maken van een projectplanning, tijdsplanning, mijlpalenplanning en de planning voor resources, kosten en het bewaken van de kwaliteit.   Projectbesturing Je leert meer over hoe een project bestuurd wordt. Je maakt kennis met de verschillende groepen en rollen die betrokken zijn bij het besturen van een project en leert hoe je de sturing en controle goed kunt managen.   Presenteren Als projectmanager zul je regelmatig een presentatie moeten geven over de voortgang, de kosten of het resultaat van je project. Je leert meer over presenteren, het maken en het geven van een presentatie.   Leidinggeven aan projecten Je bekijkt de rol van de projectmanager als leidinggevende van een project. Je leert welke taken en vaardigheden er bij deze rol horen en hoe je in een projectteam kunt werken.   Conflicthantering Het kan voorkomen dat er binnen een project een conflict ontstaat. Dit kan een conflict tussen personen of partijen zijn, maar ook een conflict op het gebied van resources, planning of budget. Je leert hoe je een conflict kunt behandelen zodat er zo weinig mogelijk schade aan het project wordt toegebracht en de verschillende partijen beide gehoord worden.   Multi-projectmanagement Als projectmanager kun je ook meerdere projecten tegelijk uitvoeren. Je neemt een kijkje in het multi-projectmanagement en leert hoe je dit als projectmanager in goede banen kunt leiden. ”

Prijs: 148.9 EUR

Categorie: “Management ,Computer & Internet”

Studieduur: 8 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.