“Positieve Psychologie” ( 419EUR)

"Positieve Psychologie"

“Positieve Psychologie” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Positieve Psychologie”: details

Omschrijving: “In de Positieve psychologie opleiding word je gestimuleerd om nieuwe aspecten van jezelf te ontdekken. Dit vraagt veel openheid en doorzettingsvermogen, maar het levert ook verrassende eyeopeners op voor je verdere persoonlijke ontwikkeling.  Bestaat je dagelijks werk er vooral uit om andere mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen? Bijvoorbeeld als coach, therapeut, loopbaanbegeleider, personeelsmanager, maatschappelijk werker of opvoeder? De cursus Positieve psychologie biedt diverse handvatten hoe je iemands sterke kanten en talenten het beste kunt ontplooien. Belangrijke basisbegrippen binnen de positieve psychologie zijn welbevinden, geluk en zingeving. Het uitgangspunt is dat alleen wie positief in het leven staat, volledig in zijn kracht komt en maximaal levensgeluk kan ervaren.” “” “”

Prijs: 419 EUR

Categorie: “Coaching ,Psychologie”

Studieduur: 5 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.