Populaire Elektrotechniek (19.95€/ maand)

Populaire Elektrotechniek

Populaire Elektrotechniek studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Populaire Elektrotechniek: details

Omschrijving: Leer de werking van elektrische apparaten kennen Buitenverlichting aanleggen, een koffiezet repareren, de droogkast maken: dat en nog veel meer leer je in de cursus Elektrotechniek. Contactdozen, transformators en de meterkast: leer de details van elektrotechniek kennen. Een reparateur bellen als je wasmachine kapot is? Waarom zou je? Herstel het gewoon zelf! De cursus Elektrotechniek maakt je vertrouwd met de werking van apparaten die je dagelijks gebruikt: van de koffiezet tot de keukenmachine en van de boormachine tot de radio. Leer de vaktaal van de elektricien kennen. In de cursus Elektrotechniek zie je alles over elektrotechniek: denk aan stroom, spanning en weerstand, de werking van condensatoren en nog veel meer. Hoe repareer je een deurbel? Plaats contactdozen en leer je meterkast kennen. Verbeter de verlichting en repareer huishoudelijke apparaten. Ken alle ins en outs van elektriciteit in en om de woning. Van de elektrische deurbel tot een extra groep aanleggen voor een wasmachine: in de cursus Elektrotechniek komt het aan bod. Elektra en veiligheid Stel, je bezichtigt een woning en denkt erover deze te kopen. Hoe weet je of de elektrische bedrading in orde is? Of de meterkast berekend is op een laadpaal voor je elektrische auto? Wat doe je als je een stoffen elektrische kabel ziet die de huidige bewoners met ijzeren spijkertjes langs de onderkant van een trap hebben geleid?

Categorie: Hobbycursussen|Techniek

Prijs:  259 EUR (maandelijks 19.95 EUR)

Studieduur: 13 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.