Populaire Autotechniek (23.25€/ maand)

Populaire Autotechniek

Populaire Autotechniek studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Populaire Autotechniek: details

Omschrijving: Leer auto’s optimaal kennen met de cursus Populaire Autotechniek Hoe werkt een auto precies? Wil je een auto zelf kunnen onderhouden? Van nieuwe bougies tot remblokken en olie verversen: de rekening van de garage in een oogopslag controleren? Volg de cursus Populaire Autotechniek. Wat zit er onder de motorkap? Zuigers, geleiders, chips en nog veel meer. Een moderne auto bevat veel technologie. Valt daar eigenlijk nog wel aan te sleutelen? Van oldtimers tot moderne auto’s. De cursus Autotechniek leert je hoe auto’s werken. Van Saab tot BMW en van Jaguar tot Fiat. Weet wat het verband is tussen motorinhoud en vermogen. Vervang een uitlaat of een remschijf. Zelf sleutelen komt binnen handbereik. Auto’s repareren In de cursus Populaire Autotechniek leer je bijvoorbeeld over onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, de koppeling repareren, het koelsysteem bijvullen, … De cursus maakt je stapsgewijs vertrouwd met de auto: van de werking van de motor tot het elektrische systeem en van de aandrijving tot de carrosserie. Voer reparaties voortaan zelf uit. Je leert welke gereedschappen je nodig hebt en hoe je zo efficiënt en veilig mogelijk werkt. Een kostenbesparende hobby In het ideale geval betaalt de cursus Autotechniek zichzelf terug. Waarom? een goed onderhouden auto brengt bij verkoop meer op; zelf uitgevoerde reparaties besparen garagekosten; bij aanschaf van een tweedehandswagen weet je nauwkeuriger de waarde te bepalen en de staat van de auto vast te stellen.

Categorie: Hobbycursussen|Techniek

Prijs:  209 EUR (maandelijks 23.25 EUR)

Studieduur: 9 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.