Populair Computergebruik (18.25€/ maand)

Populair Computergebruik

Populair Computergebruik studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Populair Computergebruik: details

Omschrijving: Leer alles over computers in de cursus Populair Computergebruik Navigeren op het internet (of?surfen?), naar muziek luisteren, spelletjes spelen, administratie bijhouden, chatten… Computers vind je in elk huishouden en op elk kantoor, maar hoe werk je met een computer? Dat leer je in de cursus Populair Computergebruik. Hoe schrijf je tekst op een computer? Hoe sluit je een printer aan? Hoe gebruik je e-mail zo veilig mogelijk? Veel vragen waarvoor je de antwoorden krijgt tijdens de cursus. Leer efficiënt werken met computers en maak je leven makkelijkerén uitdagender. Stap voor stap leer je de computer kennen. De cursus Populair Computergebruik is geschikt voor mensen met Windows en Office op hun computer. Haal meer uit je computer en de software. Hoe computers werken De cursus begint bij het begin: wat is een computer en wat zit er eigenlijk in een computer? Wat is het verschil tussen de ene en de andere computer? Maak kennis met de muis, het toetsenbord, de trackpad, het beeldscherm en de printer. Leer de mogelijkheden van je computer kennen. Je krijgt antwoord op de volgende vragen: hoe werkt het besturingsprogramma Windows? hoe werkt veelgebruikte software? wat is het internet en hoe werkt het juist? wat zijn virussen en hoe bescherm je je computer ertegen? wat is een netwerk? hoe verstuur je een e-mail? hoe sla je foto’s digitaal op en maak je een diavoorstelling? Is een computer ingewikkeld? Computer- en softwarefabrikanten maken computers zo gebruiksvriendelijk mogelijk, maar een computer kent ook een ijzeren logica. Leer al de mogelijkheden kennen die computers te bieden hebben. Volg de cursus Populair Computergebruik en verstuur e-mails, maak een presentatie van foto’s of gebruik een programma als Excel voor de boekhouding.

Categorie: Hobbycursussen|Computer

Prijs:  219 EUR (maandelijks 18.25 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.