Piano (11.65€/ maand)

Piano

Piano studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Piano: details

Omschrijving: Leer piano spelen met de cursus Piano Van popsongs tot jazz en van barok tot soul. Of je nu voor het eerst noten leest of de termen modulatie, staccato en forte al goed kent: eenvoudig piano leren spelen in je eigen tempo met de cursus Piano. Hoe begin je met piano spelen? Metéén hand tegelijk. De eerste piano-oefeningen zijn met de linker- en rechterhand apart. Daarna speel je met beide handen. Vingerzetting, maatsoort en ritme. Leer het in de cursus Piano: van toetsaanslag tot akkoordenleer. Melodieën uitzoeken en spelen. Hoe doe je dat eigenlijk? Je hoort een liedje op de radio, hoe speel je dat vervolgens zelf op de piano? Leer tijdens de cursus luisteren naar muziek, de melodie uitzoeken en de akkoorden herkennen. Leer piano spelen Bij de cursus horen luisteroefeningen. Speel samen met anderen. Hoe? Slagwerk, bas, gitaar en viool staan op de geluidsopname en je speelt mee met de begeleiding. Oefen bijvoorbeeld spelen in een combo. Neem ook je eigen pianospel op en stuur je opname naar je docent. Verbeter je spel met aanwijzingen op detailniveau en merk dat je snel beter piano speelt. Een vooropleiding is voor de cursus Piano niet nodig. Alleen voor een piano zorg je zelf. Piano leren spelen was nog nooit zo plezant!

Categorie: Hobbycursussen|Muziek

Prijs:  186.00 EUR (maandelijks 11.65 EUR)

Studieduur: 16 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.