Piano (12.45€/ maand)

Piano

Piano studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Piano: details

Omschrijving: Piano leren spelen? Volg de NHA cursus Piano Is het een droom van jou om piano te leren spelen en moeiteloos de mooiste muziek uit je vingers te laten stromen? Of je nu houdt van klassiek, blues, jazz of pop… met de cursus Piano van NHA kun jij in eigen tempo jouw muzikale kennis en vaardigheden van dit mooie instrument ontwikkelen. Piano leren spelen doe je in je eigen tempo, maar wel met hulp van een docent. Je persoonlijke pianodocent zal het door jou ingezonden huiswerk, meestal in de vorm van opnames van je gespeelde stukken, beluisteren en beoordelen. Je ontvangt uiteraard feedback zodat je weet waar je op kunt letten bij je volgende opdrachten, waardoor dusécht goed piano kunt leren spelen. Geschikt voor iedereen De cursus Piano is op zodanige wijze opgezet dat je zonder enige voorkennis kunt beginnen. Je start namelijk bij de basis. In het begin speel je met je rechterhand en linkerhand apart, zodat je de bewegingen onder de knie krijgt. Vervolgens krijg je oefeningen die je met twee handen moet spelen. In principe kan iedereen piano leren spelen met deze cursus van NHA. Ook wanneer je al (een beetje) ervaring hebt op de piano, is deze cursus geschikt. Je kunt namelijk in je eigen tempo leren en het is dus prima mogelijk om sneller door bepaalde piano lessen te gaan wanneer je daarvan al enige kennis hebt. Wat leer je in de piano lessen? In deze cursus ga je onder andere aan de slag met kennis van de notenbalk, de G-sleutel en F-sleutel, vingerzetting, maatsoort en ritme. Je leert alles van toetsaanslag tot akkoordenleer tot ritmische figuren. Uiteraard zijn de lessen voorzien van ontzettend veel speeloefeningen, zodat je het geleerde meteen in de praktijk kunt brengen. Hierdoor zul je gevoel, ritme en plezier ontwikkelen in het spelen van piano. Speel mee met geluidsopnames In de cursus vind je veel geluidsbestanden terug. Een aantal hiervan zijn voorzien van viool, bas, gitaar en slagwerk. Het is de bedoeling dat je?meespeelt? met de geluidsopnames, waardoor je je pianospel ook in een symfonie met andere instrumenten hoort. Je kunt zonder vooropleiding aan de cursus beginnen. Het enige waar je zelf voor dient te zorgen, is een piano. Piano leren spelen was nog nooit zo plezant!

Categorie: Hobbycursussen|Muziek

Prijs:  199 EUR (maandelijks 12.45 EUR)

Studieduur: 16 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.