Photoshop (41.5€/ maand)

Photoshop

Photoshop studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Photoshop: details

Omschrijving: Leer creatieve ontwerpen maken en foto?s bewerken met de cursus Photoshop Wil jij graag aan de slag met het creatieve fotobewerkingsprogramma Adobe Photoshop CC? Met behulp van de cursus Photoshop leer je omgaan met de gereedschappen en vele mogelijkheden die het programma te bieden heeft. Je wilt leren werken met Photoshop, maar weet je niet goed waar te beginnen. Of je nu professioneel aan de slag wilt met Photoshop of hobbymatig, tijdens de Photoshop cursus maak je kennis met het veelzijdige programma. De cursus omvat veel praktische opdrachten waardoor je de vele tools en mogelijkheden van het programma goed leert kennen. Haal het maximale uit foto?s Afbeeldingen retoucheren, kleuren sprekender maken en filters toepassen, al deze zaken kunnen ervoor zorgen dat een foto meer tot de verbeelding spreekt. Tijdens de cursus Photoshop ga je aan de slag met deze onderwerpen en tools. Je leert onder andere werken met selecties, lagen, maskers en kanalen. Je bent na afronding van de thuiscursus in staat om afbeeldingen professioneel te bewerken. Ontdek de vele mogelijkheden Naast het bewerken van afbeeldingen ga je aan de slag met het maken van GIF-bestanden, 3D-objecten en illustraties. Laat je creativiteit de vrije loop met de vele mogelijkheden en maak originele ontwerpen. Een creatief ontwerp aanleveren, is voor jou geen enkel probleem meer na afronding van de cursus Photoshop. Voor wie is de cursus Photoshop geschikt? De Photoshop cursus kan door iedereen gevolgd worden. De kennis die je opdoet is van grote waarde wanneer je in jouw dagelijkse werk regelmatig afbeeldingen moet bewerken, maar ook indien je hobbymatig graag creatief bezig bent met bijvoorbeeld fotografie. Leer je liever eerst werken met een gratis beeldbewerkingsprogramma? Kies dan voor de cursus Gimp van NHA.

Categorie: Beroepsopleidingen|Computer

Prijs:  249 EUR (maandelijks 41.5 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.