Perzisch (Farsi) (52.40€/ maand)

Perzisch (Farsi)

Perzisch (Farsi) studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Perzisch (Farsi): details

Omschrijving: Ontdek de invloed van Farsi op de Europese talen: volg de cursus Perzisch. Wanneer mensen het woord?Perzisch? horen, denken ze vaak direct aan tapijten. Toch is Perzisch ook een van de oudste gedocumenteerde talen ter wereld. Door de belangrijke rol die Perzië in de wereldgeschiedenis speelde, zijn verschillende Perzische woorden doorgesijpeld in het Nederlands en andere talen. Perzisch, ook wel Farsi genoemd, wordt voornamelijk gesproken in Iran. Daarnaast is het een belangrijke taal in Afghanistan (waar het Dari heet) en in de Centraal-Aziatische Republiek Tadzjikistan. Eenvoudig Perzisch / Farsi leren Door deeeuwenlange contacten met de Perzische wereld zijn er veel Perzische woorden blijven hangen in Europese talen. Zo gebruiken we in het Nederlands nog steeds bazaar, pyjama, divan en kiosk, stuk voor stuk woorden die uit het Perzisch afkomstig zijn. Farsi schrijf je in het Arabische schrift. In de cursus Perzisch ligt de nadruk echter op het spreken en begrijpen van de taal. Luisteroefeningen Je krijgt praktische luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en handige woordenlijsten. Door de slimme lesopbouw heb je al snel een uitgebreide woordenschat. In de taalcursus Perzisch leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisgesprekken, zoals begroetingen, cijfers en tijd, het vragen naar de weg, noodgevallen en medische vragen, eten en drinken, winkelen en ontspanning. Vakantie of zakenreis? Ga je binnenkort op reis naar een land waar Farsi de voertaal is? Of kom je in je werk regelmatig in contact met Iraniërs of Afghanen? Dan beschik je na de taalcursus Perzisch over voldoende vaardigheden om contacten te leggen. Start vandaag nog met Perzisch / Farsi leren bij NHA!

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  157.00 EUR (maandelijks 52.40 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.