“Persoonlijke leefwijze” ( 218.9EUR)

"Persoonlijke leefwijze"

“Persoonlijke leefwijze” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Persoonlijke leefwijze”: details

Omschrijving: “” “” “De cursus Persoonlijke Leefwijze is een persoonlijke cursus die je helpt bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo leer je jouw leven op een voor jou prettige manier in te delen en zorg je voor meer structuur, rust en tijd voor leuke dingen.  De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: Rollen In het leven speel je een heel aantal verschillende rollen. Je bent een ouder, een broer of zus, een werknemer, een specialist, een muzikant, schilder of sporter, een levensgenieter, een reiziger, en zo zijn er nog vele andere rollen die je kunt vervullen.   Hoe sta je in het leven? Een belangrijke basisvraag die je helpt bij het verder vormgeven van het leven. Ben je een spontaan iemand die zich graag laat verrassen, of heb je liever een heel regelmatig leven waarin alles van tevoren gepland wordt? Ben je iemand die ervan houdt om nieuwe dingen te ondernemen, of houd je liever alles bij het oude? Jouw kijk op het leven bepaalt wat voor jou een ideale verhouding van activiteiten is.   Persoonlijke behoeftes Ieder mens heeft zo zijn sterke en zwakke kanten. Je gaat op zoek naar jouw sterke en zwakke eigenschappen en leert je eigen behoeften vast te stellen.   Organisatie Je gaat aan de slag met jouw behoeften, doelen en wensen en leert hoe je jouw leven kunt organiseren. Je formuleert doelen en leert prioriteiten te stellen. Je verdiept je in de verschillende onderdelen van het leven, zoals werk en relaties, en leert hoe je deze kunt verbeteren.   Stress en ontspanning Je leert meer over stress en ontspanning. Je gaat op zoek naar de oorzaken van stress in jouw leven, en leert op welke manieren je je het beste kunt ontspannen. Daarnaast bestudeer je de verschillende manieren waarop je met een crisis kunt omgaan, zodat je straks elke situatie het hoofd kunt bieden.   Time Management Je verdiept je in de principes van time management en leert hoe je deze principes in alle verschillende delen van je leven kunt toepassen.   Motivatie Je leert meer over motivatie en gaat op zoek naar wat jou persoonlijk motiveert. Je leert hoe je jezelf kunt motiveren voor de taken die voor je liggen.   Succes Uiteindelijk wil je graag je doelen halen! Je leert hoe je dit doet, en hoe je jouw successen kunt gebruiken voor het behalen van nog meer successen in de toekomst! ”

Prijs: 218.9 EUR

Categorie: “Gezondheid & Welzijn”

Studieduur: 8 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.