Pensioencompendium (99.25 EUR)

Pensioencompendium

Pensioencompendium behoort tot de categorie Managementboeken van Wolters Kluwer Nederland. Deze eBooks kan je direct downloaden. Deze boeken vertellen ons stuk voor stuk hoe we beter kunnen presteren. Het aanbod is groot en heel divers, waardoor er zeker en vast voor ieder wat in zit. Kortom kijk snel verder.

Pensioencompendium: meer details

Beschrijving: Hoe komt de hoogte van een pensioenpremie tot stand? En wat gebeurt er eigenlijk met opgebouwd pensioen wanneer een werknemer in een andere pensioensregeling terechtkomt? Deze uitgave belicht het totaalpakket aan pensioen- en VUT-regelingen. Ook vindt u een overzicht van de belangrijkste ondernemingspensioenfondsen. Pensioencompendium 1 2017 behandelt de omvang en inhoud van de pensioen- en VUT-regelingen zoals deze in Nederland bestaan. In deze uitgave vindt u een overzicht van alle verplicht gestelde bedrijfstakpensioenfondsen, plus een aantal niet-verplicht gestelde bedrijfstakpensioenfondsen. Dit laatste loopt uiteen van de beroepspensioenfondsen tot uiteenlopende ondernemingspensioenfondsen geldig per 1 januari 2017. Ook biedt de titel een overzicht van de belangrijkste ondernemingspensioenfondsen. Kerngegevens De uitgave omvat alle relevante kerngegevens bij pensioenregelingen. Denk hierbij onder andere aan verplichtstellingen, premie, de grootte van de te verwerven aanspraken op ouderdomspensioen en de relatie tussen ouderdoms-, weduwe-, weduwnaarspensioen respectievelijk partnerpensioen en wezenpensioen. De inhoud van deze uitgave is gerangschikt op onderwerp, waardoor u snel vindt wat u zoekt. De titel is geschreven met oog op directe toepassing in de praktijk. Pensioencompendium 1 is geschikt voor zowel professional als student.

Uitgeverij: Wolters Kluwer Nederland

Categorie: eBooks

Thema: Managementboeken

Leveringskosten: 0.00

Levertijd: Direct downloaden

Prijs: 99.25 EUR (in plaats van 99.25 EUR)

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Opleidingsaanbod.eu. 

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.