Pedicure (38.80€/ maand)

Pedicure

Pedicure studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Pedicure: details

Omschrijving: Professioneel voeten verzorgen? Volg de opleiding Pedicure Wil je een eigen praktijk beginnen of werken in een ziekenhuis, zorginstelling of schoonheidssalon? De opleiding Pedicure maakt het mogelijk! Een pedicure verzorgt de huid en de nagels van de voeten, geeft adviezen voor goede schoenen en behandelt klachten als likdoorns, eelt en ingegroeide teennagels. Er is veel vraag naar professionele pedicures. Anatomie en orthopedie Ga je graag met mensen om, heb je belangstelling voor voetverzorging en zoek je een afwisselend beroep? Dan is pedicure een vak dat bij je past. De opleiding Pedicure bestaat uit onderdelen zoals algemene anatomie en fysiologie, hygiëne, milieu, communicatie en nog veel meer. Veel mogelijkheden Wanneer je de cursus Pedicure hebt voltooid, kan je deelnemen aan het examen. Als je hiervoor slaagt, behaal je het diploma Pedicure waar je alle kanten mee op kunt. Kies je voor een eigen praktijk of ga je aan de slag in een sauna of schoonheidssalon? Of gaat je voorkeur naar een job in een ziekenhuis of zorginstelling? Mogelijkheden genoeg! Kies nu en zet een goede stap in de richting van het pedicurevak.

Categorie: Eigen zaak starten|Beauty en wellness

Prijs:  349.00 EUR (maandelijks 38.80 EUR)

Studieduur: 15 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.