Pedicure (38.8€/ maand)

Pedicure

Pedicure studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een eigen zaak wil starten.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Pedicure: details

Omschrijving: Volg de opleiding Pedicure en leer professioneel voeten verzorgen Als pedicure kun je werken in een eigen praktijk, of in loondienst gaan bij bijvoorbeeld een schoonheidssalon, ziekenhuis of zorginstelling. Je vervult een belangrijke rol: door optimale voetverzorging los jij vervelende maar niet te ernstige huidaandoeningen zoals eelt, eksterogen, kalknagels en ingegroeide teennagels. Wil jij leren hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Volg dan de opleiding Pedicure van NHA. Naast dat een pedicure de huid en de nagels van de voeten verzorgt en kleine aandoeningen behandelt, geeft deze ook adviezen over goede schoenen en hygiëne. Er is veel vraag naar professionele pedicures. Van anatomie&fysiologie tot hygiëne en schoenkennis Ga je graag met mensen om, heb je belangstelling voor voetverzorging en zoek je een afwisselend beroep? Dan is pedicure een vak dat bij je past. Naast praktische vaardigheden heb je ook andere vaardigheden nodig. Je bespreekt bijvoorbeeld met de klant wat zijn of haar verwachtingen zijn en stelt een behandeling voor. Dit leer je ook allemaal in de opleiding Pedicure van NHA. De opleiding bestaat uit verschillende thema?s. Je begint met anatomie en fysiologie, maar gaat al snel door naar de specifieke aandoeningen waarmee je te maken kunt krijgen. Tevens leer je in de opleiding Pedicure meer over de praktijk, zoals therapieën en behandelingen voor diverse aandoeningen. Schoenkennis, hygiëne, arbo en milieu komen ook aan bod. Veel mogelijkheden met de Pedicure opleiding Wanneer je de Pedicure opleiding hebt voltooid, kan je deelnemen aan het examen. Als je hiervoor slaagt, behaal je een diploma waar je alle kanten mee op kunt. Kies je voor een eigen praktijk of ga je aan de slag in een sauna of schoonheidssalon? Of gaat je voorkeur naar een job in een ziekenhuis of zorginstelling? Mogelijkheden genoeg! Kies nu en zet een goede stap in de richting van het pedicurevak. Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek”in tien stappen naar je eigen zaak”Ook wanneer je geen eigen zaak wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten.

Categorie: Eigen zaak starten|Beauty en wellness

Prijs:  349 EUR (maandelijks 38.8 EUR)

Studieduur: 9 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.