“Pedagogiek” ( 228.9EUR)

"Pedagogiek"

“Pedagogiek” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Pedagogiek”: details

Omschrijving: “Pedagogiek, oftewel opvoedkunde, kom je overal tegen. Op elke plaats waar je te maken krijgt met kinderen en jong volwassenen is een deel pedagogiek van toepassing. Zo wordt kennis en levenservaring op een goede manier doorgegeven aan de nieuwe generatie. Heb je zelf kinderen of kleinkinderen, of ben je beroepsmatig veel met kinderen bezig? Dan is de cursus Pedagogiek zeker iets voor jou! Met deze cursus leer je alle basisbeginselen van de pedagogiek kennen. En die kun je gebruiken in je werk, als hobby, of bij het opvoeden van je eigen kinderen of kleinkinderen.  ” “” “” “Met de cursus Pedagogiek leer je de basisbeginselen van de opvoedkunde, en kun jij straks zowel in persoonlijke als professionele situaties kinderen optimaal ondersteunen in hun ontwikkeling. De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: Geschiedenis Je maakt kennis met de geschiedenis van de pedagogiek, en leert hoe dit vakgebied zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld.   Kennis en inzichten Je verdiept je in verschillende inzichten die in het heden of het verleden zijn ontstaan.   Leeftijdsfases Je maakt kennis met de verschillende leeftijdsfases van de mens, en leert welke opvoedmethoden hier het beste bij passen.   Onderwijs en lesmethodes Je kijkt naar het onderwijs en de verschillende lesmethodes die worden gehanteerd.   Leren Je verdiept je in het leerproces, en leert hoe je kennis op een goede manier kunt doorgeven.   Didactiek Je maakt kennis met het vakgebied van de didactiek, en leert hoe de basisbeginselen hiervan samenhangen met de pedagogiek.   Pedagogische vernieuwers Je maakt kennis met een aantal pedagogische vernieuwers, en bestudeert de modellen die zij hebben gemaakt. ”

Prijs: 228.9 EUR

Categorie: “Kinderen & Opvoeding”

Studieduur: 9 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.