Paardenverzorging (44.85€/ maand)

Paardenverzorging

Paardenverzorging studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Paardenverzorging: details

Omschrijving: Leer alles over het verzorgen van paarden en pony?s Dressuur, springen, in galop lopen of tochten door bossen en over stranden: paardrijden heeft verscheidene facetten. Maar wat heeft een paard eigenlijk nodig? Welke voeding is het beste? Leer alles wat je moet weten over paarden en pony’s. Volg de cursus Paardenverzorging. Of het nu gaat om dressuur, springen, mennen of buiten rijden: paardrijden begint bij de basis. Vragen die aan bod komen zijn: Wat is de juiste zithouding op een paard? Hoe zadel je een paard op? Hoe zadel je een paard af? Hoe zie je of een paard gezond is? De cursus behandelt de meest voorkomende aandoeningen. Leer alles over inenten, ontwormen en hoefverzorging. Hoe verzorg je paarden? Wat eten paarden? Geef je een paard waarmee je af en toe recreatief door het bos rijdt hetzelfde eten als een professioneel renpaard? Of het nu gaat om recreatief paardrijden, rijden in wedstrijdverband of om een andere tak van de sport: de cursus Paardenverzorging is geschikt voor elke paardenliefhebber. Rassen en hun bijzonderheden Leer over de verschillende rassen en hun eigenschappen. De cursus biedt een overzicht van de herkomst van paarden. Hoe corrigeer je paarden? Hoe bouw je een band op met een paard? Wat doe je als je naar links wil en je paard naar rechts galoppeert? Hoe hou je een steigerend paard onder controle? Leer paardengedrag herkennen. Wil je professioneel bezig zijn met paarden? Dat kan. In de cursus maak je kennis met verschillende paardenberoepen en krijg je een overzicht van mogelijke opleidingen en diploma?s. Met gratis fotoboek Van meer dan 450 bladzijden.

Categorie: Hobbycursussen|Dierenverzorging

Prijs:  269 EUR (maandelijks 44.85 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.