“Organisatiepsychologie” ( 178.9EUR)

"Organisatiepsychologie"

“Organisatiepsychologie” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Organisatiepsychologie”: details

Omschrijving: “” “” “De cursus Organisatiepsychologie biedt een waardevolle aanvulling op de kennis van elke leidinggevende, coach of begeleider. Met de kennis uit deze cursus geef je je eigen competenties een boost en kun je je medewerkers sneller en effectiever begeleiden naar een prettige en productieve werkomgeving. De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: Inleiding organisatiepsychologie Je maakt kennis met het werkveld van de organisatiepsychologie en leert welke zaken je binnen dit vakgebied kunt leren en aanpakken.   Motivatie en gedrag Je verdiept je in motivatie en gedrag. Je leert welke verschillende soorten motivatie er zijn, en hoe je deze in het gedrag van een persoon terug kunt zien.   Communicatie Communicatie is het belangrijkste middel om contact te houden met je medewerkers. Je leert op welke manieren je kunt communiceren en welk effect dit heeft.   Leiderschap Je verdiept je in de verschillende manieren van leiderschap die er zijn. Je maakt kennis met de verschillende voor- en nadelen van deze manieren en leert welke manier het beste bij jou persoonlijk past.   Organisatiestructuren Je leert meer over de verschillende organisatiestructuren die er zijn, en hoe de verhouding tussen leidinggevenden en medewerkers is geregeld.   Verandering en weerstand Verandering brengt vaak onzekerheid en weerstand met zich mee. Je leert hoe je veranderingen vorm kunt geven en hoe je omgaat met weerstand.   Politiek gedrag Je leert welke invloed politiek gedrag heeft binnen een organisatie, en hoe je dit zo goed mogelijk kunt inzetten.   Conflicthantering Op elke afdeling krijg je onvermijdelijk te maken met conflicten. Je maakt kennis met een aantal technieken om met conflicten om te gaan.   Gespreksmodellen Je oefent met het toepassen van een aantal verschillende gespreksmodellen op de werkvloer.   Besluitvormingsprocessen Je verdiept je in de besluitvormingsprocessen en leert hoe een besluit tot stand komt.   Groepsdynamica Je maakt kennis met de psychologie van groepen, oftewel de groepsdynamica.   Het managen van groepen Je leert hoe je de groepsdynamica toepast om zo groepen te begeleiden en te managen.   Samenwerken en coachen Je verdiept je in het coachingsaspect van de psychologie en leert hoe je op een coachende manier kunt samenwerken.   Competentiebeoordeling Tenslotte leer je hoe je de verschillende competenties van een medewerker kunt beoordelen, en hoe je een medewerker kunt motiveren en begeleiden bij het verbeteren van zijn competenties. ”

Prijs: 178.9 EUR

Categorie: “Psychologie”

Studieduur: 9 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.