Office Management (36.6€/ maand)

Office Management

Office Management studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Office Management: details

Omschrijving: Bereid je voor op een zeer veelzijdige job met de opleiding Office Management Wil je de spreekwoordelijke spin in het web zijn bij een bedrijf? Een daadkrachtige vogelspin die op managementniveau alle touwtjes van het web tot in de kleinste details kent? De superheld op de werkvloer (Spiderman?) die van alle markten thuis is? Met de opleiding Office Management leg je een goede en brede basis voor een veelzijdige en uitdagende functie als Officemanager. Een Officemanager is vaak de spil van een bedrijf of organisatie en zorgt ervoor dat alles goed verloopt. Je geeft leiding aan het secretariaat, je maakt afspraken, hebt inzicht in de organisatie en doet nog 1001 andere dingen die op je pad komen. Je bent een echte allrounder: veelzijdig, flexibel, stressbestendig en communicatief. Laagdrempelige cursus In de cursus raak je vertrouwd met alle werkzaamheden op kantoor. De opleiding bestaat uit vijf modules: Kantoorpraktijk; Secretariële vaardigheden; Zakelijke correspondentie Nederlands; Office; Management. De gevarieerde cursus is laagdrempelig en vooral ook interessant om te volgen. Met praktische oefeningen en interessant huiswerk krijg je al snel veel kennis en vaardigheden. Uiteraard rechtstreeks in de praktijk toepasbaar. Verder leren? Heb je de opleiding afgerond, dan kun je snel aan de slag in een afwisselende en uitdagende job. Directiesecretaresse of managementassistent Wil je werken als Officemanager of werk je als administratief medewerker en wil je graag een stap hogerop? Dan is de cursus Office Management een prima keuze. Ook wanneer je een baan als directiesecretaresse of managementassistent op het oog hebt, is de opleiding een goede aanvulling op je cv. Meer doen met management op kantoorniveau? Volg de opleiding Office Management.

Categorie: Beroepsopleidingen|Administratie

Prijs:  439 EUR (maandelijks 36.6 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.