Notuleren (44.75€/ maand)

Notuleren

Notuleren studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Notuleren: details

Omschrijving: Een vergadering correct samenvatten? Je leert het met de opleiding Notuleren Wie notuleert er even? Een vraag die bij veel vergaderingen gesteld wordt. Waar vergaderd wordt, wordt genotuleerd. Met behulp van de opleiding Notuleren leer jij in een mum van tijd effectief notuleren. Leren notuleren Is er iemand afwezig tijdens de vergadering, worden er belangrijke mededelingen gedaan of te nemen acties besproken? Dan is het maken van duidelijke en volledige notulen tijdens de vergadering van belang. Het maken van goede notulen, tijdens een vergadering waarbij verschillende mensen aan het woord zijn, kan best een uitdaging zijn? Maar geen zorgen want notuleren kun je leren, met behulp van de opleiding Notuleren! Vaardigheden Een vergadering correct samenvatten vraagt om specifieke vaardigheden. Tijdens de opleiding leer je in jouw eigen tempo middels duidelijke lesstof hoe je deze vaardigheden kunt ontwikkelen en eigen maken. Je leert bijvoorbeeld de vergaderdoelen herkennen, een besluiten- en actielijst maken en een woordelijk verslag opstellen. Praktijkgerichte opleiding De opleiding Notuleren is een praktijkgerichte opleiding die jou voorziet van duidelijke theorie welke je meteen kan toepassen in de praktijk. Je zult de voordelen van het toepassen van de opgedane kennis tijdens het notuleren meteen merken. Voor wie? De opleiding is geschikt voor iedereen die zijn of haar notuleervaardigheden wil vergroten. Na afronding van de opleiding Notuleren weet jij hoe je de inhoud van een vergadering kort en zakelijk formuleert. Een extra vaardigheid om aan jouw cv toe te voegen!

Categorie: Beroepsopleidingen|Administratie

Prijs:  179 EUR (maandelijks 44.75 EUR)

Studieduur: 4 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.