“Neuromarketing” ( 318.9EUR)

"Neuromarketing"

“Neuromarketing” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Neuromarketing”: details

Omschrijving: “” “” “De Masterclass Neuromarketing leidt op voor een diploma en bestaat uit een aantal onderdelen: Je leert wat neurologie, neuropsychologie, neuromarketing en nanomarketing is en wat het doet; Je leert over de twee informatie verwerkende systemen in ons brein; Je leert over de verschillende vormen van denken; algoritme en deductief denken; Je leert over begrippen als waardewoorden, motivatie, emotie, tegenzin en weerstanden; Je leert wat de verschillen en de overeenkomsten zijn tussen neuromarketing en sales psychologie. ”

Prijs: 318.9 EUR

Categorie: “Marketing & Verkoop”

Studieduur: 3 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.