“Nederlands foutloos spreken en schrijven” ( 108.9EUR)

"Nederlands foutloos spreken en schrijven"

“Nederlands foutloos spreken en schrijven” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Nederlands foutloos spreken en schrijven”: details

Omschrijving: “” “” “Met de cursus Nederlands foutloos spreken en schrijven breng je je kennis van het Nederlands naar een hoger niveau. En daarmee vergroot je je kansen op het goed afronden van je studie of het vinden van een geschikte baan. De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: Lezen Je leert op verschillende manieren teksten lezen. Je kunt lezen in het dagelijks leven, studerend lezen en grondig lezen.   Spelling en grammatica Je maakt kennis met de regels voor spelling en grammatica. Je leert werkwoorden op de juiste manier vervoegen en oefent met het ontleden van zinnen.   Schrijven Je oefent met schrijven op verschillende manieren, zoals het schrijven van brieven, verhalen of teksten voor een speciale gelegenheid.   Luisteren en spreken Je leert hoe je op een duidelijke manier communiceert. In het dagelijks leven, maar ook op zakelijk gebied, bijvoorbeeld tijdens een sollicitatiegesprek. Ook leer je spreken voor een groep in de vorm van een presentatie. ”

Prijs: 108.9 EUR

Categorie: “Taal”

Studieduur: 8 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.