Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken (26.5€/ maand)

Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een taal wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken: details

Omschrijving: Je kennis opfrissen? Volg de cursus Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken Als je goed Nederlands begrijpt, heb je daar iedere dag plezier van. Weet je nog hoe het zit met de regels voor spelling en grammatica? Of het nu op je werk is of in je privésituatie: een goede beheersing van de Nederlandse taal is noodzakelijk. Bijvoorbeeld bij het invullen van een formulier, het beantwoorden van een mailtje of het maken van een uitnodiging. Maar ook om de krant te lezen, je kinderen te helpen bij hun huiswerk of een toespraak te houden op een feestje. Taalregels oefenen Ben je weleens onzeker over je taalvaardigheid? Vind je de spellingsregels moeilijk of zie je er tegen op om in een groep het woord te voeren? De cursus Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken biedt hulp, want goed communiceren, dat kun je leren! De praktische cursus helpt je bij schriftelijke en mondelinge communicatie. Je leert op een speelse en eenvoudige manier de taalregels en je oefent met spelling, werkwoorden en leestekens. Je ervaart hoe je op een snelle manier lange en moeilijke teksten kunt doorgronden en je maakt kennis met begrippen als tekstdoel, alinea?s en kopregels. Wil je leren hoe je op de juiste manier schriftelijk communiceert en zakelijke teksten schrijft? Bekijk dan de cursus Zakelijke Correspondentie Nederlands. Gesprekken voeren Je leert hoe je een doeltreffende brief schrijft, zoals een sollicitatiebrief. En vind je het moeilijk om in gesprekken de juiste woorden te vinden? Of vind je het beangstigend om een toespraak te houden? Ook je mondelinge taalvaardigheid krijgt in de cursus een extra stimulans. Veelzijdige cursus De cursus Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken bestaat uit zes onderdelen: teksten grammatica spelling stijl schrijven spreken Elk onderdeel bestaat uit vier lessen en elke les wordt afgesloten met opdrachten en een samenvatting. Kennis opfrissen De cursus Nederlands Foutloos Schrijven en Sprekenn is een goede keuze voor iedereen die zijn taalkennis en taalvaardigheid wil opfrissen. Werkenden en werkzoekenden, arbeiders en bedienden, jong en oud. Een specifieke vooropleiding is voor de cursus niet nodig. Na de cursus sta je schriftelijk en verbaal sterker in je schoenen. Vol zelfvertrouwen schrijf je brieven, lees je artikelen en spreek je mensen toe.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Nederlands

Prijs:  159 EUR (maandelijks 26.5 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.