“Nagelstyliste” ( 458.9EUR)

"Nagelstyliste"

“Nagelstyliste” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Nagelstyliste”: details

Omschrijving: “Verzorgde nagels geven gelijk een goede indruk. Het is op allerlei manieren mogelijk om jouw nagels of die van iemand anders er mooier uit te laten zien. Met onze opleiding Nagelstyliste kun jij hiermee aan de slag! Je leert hoe je als nagelstyliste met gel en acryl kleine kunstwerkjes kunt maken.” “” “” “Met deze opleiding nagelstyliste van Laudius beschik je over de meest complete thuisstudie voor het verzorgen en stylen van nagels. De opleiding bestaat uit een aantal onderdelen: Anatomie van de hand en nagels Risicobeperking en veiligheid Manicure van handen en nagels Nagellaktechnieken voor handen en voeten Kennis van cosmetica en het gelsysteem Kunstnagel voorbereidende manicure Productverwerking gelsysteem & naturel nagelversteviging Tipverlenging met naturel gelversteviging French manicure en ?reverse?-techniek op tips Klantgegevens en nagelvormgeving Afwerking van kunstnagels Nabehandelingen en reparaties Kennis van cosmetica en het acrylsysteem Productverwerking acrylsysteem & natuurlijke nagelversteviging Tipverlenging met naturel acrylversteviging French manicure en babyboom op tips Afwerking van kunstnagels Nabehandelingen en reparaties ”

Prijs: 458.9 EUR

Categorie: “Beauty & Lifestyle”

Studieduur: 7 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.