“Nagelstyling met gel” ( 318.9EUR)

"Nagelstyling met gel"

“Nagelstyling met gel” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Nagelstyling met gel”: details

Omschrijving: “Mooi gestijlde nagels geven een goede indruk. Veel vrouwen vinden het dan ook belangrijk om mooie, verzorgde nagels te hebben. In deze nagelstyling thuisstudie leer je alles wat je moet weten over het stylen en verzorgen van gelnagels. Gelnagels worden gemaakt van polymeer hars en kunnen niet in lucht uitharden, alleen met behulp van UV-licht. Hierdoor heb jij als nagelstyliste meer tijd om de gel nauwkeurig aan te brengen. Gelnagels zijn bovendien een stuk flexibel dan acrylnagels, ze breken hierdoor minder snel bij hard stoten. Daarnaast vinden veel dames dat ze prettiger zitten. Ook zien gelnagels er echter uit dan andere soort kunstnagels, wat zorgt voor een natuurlijke look.” “” “” “Met de cursus nagelstyling met gel beschik je over de meest complete thuisstudie voor het aanbrengen, verfraaien, onderhouden en verwijderen van gelnagels. De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: Anatomie van de hand en nagels Risicobeperking & veiligheid Manicure van handen en nagels Nagellaktechnieken voor handen en voeten Kennis van cosmetica en het gelsysteem Kunstnagel voorbereidende manicure Productverwerking gelsysteem & naturel nagelversteviging Tipverlenging met naturel gelversteviging French manicure en reverse techniek op tips Klantgegevens en nagelvormgeving Afwerking van kunstnagels Nabehandelingen en reparaties Bij de cursus onvang je een uitgebreid professioneel materialenpakket t.w.v. ? 200,- zodat je meteen aan de slag kunt.”

Prijs: 318.9 EUR

Categorie: “Beauty & Lifestyle”

Studieduur: 4 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.