“Nagelstyling met acryl” ( 318.9EUR)

"Nagelstyling met acryl"

“Nagelstyling met acryl” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Nagelstyling met acryl”: details

Omschrijving: “Mooie gestijlde nagels geven een goede indruk. Veel vrouwen vinden het dan ook belangrijk om mooie, verzorgde nagels te hebben. Gedurende deze thuisstudie leer je alles wat je moet weten over het stylen en verzorgen van acrylnagels. Het voordeel van acrylnagels? Ze zijn zeer sterk en blijven 3 tot 5 weken mooi zitten.  ” “” “” “Met de cursus nagelstyling met acryl beschik je over de meest complete thuisstudie voor het aanbrengen, verfraaien, onderhouden en verwijderen van acrylnagels. De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: Anatomie van de hand en nagels Risicobeperking & veiligheid Manicure van handen en nagels Nagellaktechnieken voor handen en voeten Kennis van cosmetica en het acrylsysteem Kunstnagel voorbereidende manicure Productverwerking acrylsysteem & natuurlijke nagelversteviging Tipverlenging met naturel acrylversteviging French manicure en babyboom op tips Klantgegevens en nagelvormgeving Afwerking van kunstnagels  Bij de cursus onvang je een uitgebreid professioneel materialenpakket t.w.v. ? 200,- zodat je meteen aan de slag kunt.”

Prijs: 318.9 EUR

Categorie: “Beauty & Lifestyle ,Creativiteit”

Studieduur: 4 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.