Mode ontwerper

Mode ontwerper

Mode ontwerper studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Mode ontwerper: details

Omschrijving: Een eigen kledinglijn? Volg de cursus en word modeontwerper Je weet alles van kleding en mode en je hoofd loopt over van creatieve ideeën? Dan is de opleiding Modeontwerper dé ideale keuze voor jou. Zoek niet verder. Binnen een jaar leer je hoe je als zelfstandig modeontwerper aan de slag kunt. In de cursus Modeontwerper leer je hoe je alle ideeën in je hoofd op papier krijgt en daarmee vervolgens je eigen creaties ontwerpt. Modewereld Iedereen weet dat de modewereld tal van niches en doelgroepen telt. Denk aan kleding voor dames, heren of kinderen. Of sportkleding, bruidsjurken, werkkleding? De mogelijkheden zijn eindeloos. Tijdens de opleiding bepaal je welke ontwerprichting je het meest aanspreekt. Functie van mode In de theorielessen krijg je een beeld van de geschiedenis en de functie van mode. Ook materialen, stoffen, fournituren en trends komen aan bod. CAD De technische modules hebben een praktische insteek. Je leert direct hoe je inspiratie en enthousiasme vertaalt naar eigen ontwerpen. Hierbij gaat het om tekeningen maken en de kledingstukken daadwerkelijk ontwerpen op de computer met behulp van CAD: Computer Aided Design. Zelfstandig modeontwerper Ook leer je hoe je een succesvol zelfstandig modeontwerper wordt. Talent Waar wacht je nog op? Dromen zijn er om te volgen en waar te maken. Word modeontwerper en ga aan de slag met je talent!

Categorie: Eigen zaak starten|Beauty en wellness

Prijs:  399.00 EUR (maandelijks 66.50 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om deze cursus te boeken klik je hier.

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!