Mindfulness (33.2€/ maand)

Mindfulness

Mindfulness studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Mindfulness: details

Omschrijving: Ontspan en vind rust in jezelf: volg de cursus Mindfulness Heb je het super druk met je werk en/of je gezin? Wil je minder stress ervaren, maar vind je het lastig om tot rust te komen? De Mindfulness cursus helpt je in balans te komen. Lange werkdagen, sociale verplichtingen, een druk gezinsleven en misschien wel zorgen over je gezondheid, relatie of financiën. Dan is het moeilijk om tot rust te komen. Je lichaam en geest staan voortdurend onder spanning en voor je het weet zit je in een vicieuze cirkel met stress en slapeloosheid. Negatief gedrag vermijden Mindfulness is een bewezen methode om de rust in jezelf te vinden en stress te verminderen. Het is een persoonlijk ontwikkelingsproces waarin je leert om je niet te sterk te hechten aan gedachten en gevoelens, maar met open ogen het leven te omarmen zoals het nu is. In de Mindfulness cursus krijg je een beter bewustzijn van jezelf en je omgeving. Je leert negatief gedrag te vermijden en minder impulsief te zijn. Hierdoor verbeteren je relaties met familie, vrienden en collega’s. Ademhalingsoefeningen In de cursus wordt ruim aandacht besteed aan het verminderen van stress. Je ontdekt hoe je met praktische oefeningen, bijvoorbeeld het tellen van je ademhaling en het analyseren van je gedachten, voor rust in je hoofd zorgt. Oefeningen waar je veel plezier aan hebt en die je ook na de cursus nog vaak zult uitvoeren. De basis van de cursus Mindfulness ligt in het bestuderen van de vier’sleutels’tot bewustwording: de Geestessleutel; de Lichaamssleutel; de Zielssleutel; de Relatiesleutel. Je krijgt een zinvolle inkijk in deze sleutels en ontvangt praktische tips om daar bewust mee om te gaan. Sterk in je schoenen Na de cursus Mindfulness sta je sterker in je schoenen. Je kunt tegenslagen en stress beter aan en je gevoelens en gedachten goed ordenen. Je vindt meer rust en je straalt dat uit naar anderen. Kies voor de Mindfulness cursus en doe je gemoedsrust een groot plezier.

Categorie: Beroepsopleidingen|Psychologie en coaching

Prijs:  199 EUR (maandelijks 33.2 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.