Middle Management (41.5€/ maand)

Middle Management

Middle Management studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Middle Management: details

Omschrijving: Van alle markten thuis zijn: volg de opleiding Middle Management In het middenkader heb je een positie tussen de top en de werkvloer. Je stuurt een team aan bij het productieproces of je geeft leiding aan kennisspecialisten. In de opleiding Middle Management leer je wat nodig is om een goede Middle Manager te zijn. De Middle Manager is een belangrijke schakel in de organisatie. Met het hoger management bespreken Je voert regelmatig overleg met het hoger management. Signalen van de werkvloer en je eigen bevindingen speel je door naar de unitmanager, divisiemanager of directie. Andersom bespreek je met je team de besluiten die op hoog niveau zijn genomen. Sommige beslissingen zullen je medewerkers goed bevallen. Andere keuzes zullen soms daarentegen minder in de smaak vallen. Mensen motiveren Je wilt het team meekrijgen in het nieuwe beleid, de nieuwe richting die je met de leidinggevenden besproken hebt. Maar hoe doe je dat? Hoe krijg je iedereen mee? Hoe krijg je de neuzen dezelfde kant op? In de opleiding Middle Management doe je veel managementkennis op. Je verneemt bijvoorbeeld hoe het hele besluitvormingsproces verloopt en je krijgt ook allerlei communicatietips. Organiseren en besturen Je maakt ook kennis met verschillende manieren waarop een organisatie bestuurd wordt en hoe je beleidsmatig doelen verwezenlijkt. Ook behandel je diverse beleidsgebieden zoals kwaliteitsmanagement, personeelsmanagement en financieel management. Je vergroot ook je parate kennis op het vlak van marketing en logistiek management. Werken in een sleutelpositie? Na de cursus ben je van diverse managementmarkten thuis en ben je klaar om in een sleutelpositie te werken. En wie weet groei je daarna weer verder door. Carrière maken Schep een veilige basis voor je carrière als manager. Volg de opleiding Middle Management.

Categorie: Beroepsopleidingen|Management

Prijs:  249 EUR (maandelijks 41.5 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.