Medische Terminologie (28.2€/ maand)

Medische Terminologie

Medische Terminologie studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Medische Terminologie: details

Omschrijving: Spreek de taal van artsen en verpleegkundigen, leer medische terminologie Hoor en lees je vaak medische termen zoals acute buik, delier en subcutaan? Of lijkt het alsof anderen alleen nog maar Latijn spreken? Tijd om je kennis van de medische terminologie bij te spijkeren. Heb je regelmatig contact met een arts, verpleegkundige, kinesist of apotheker? Of je nu beroepsmatig of privé contact hebt met een medische professional: je ontkomt niet aan vakjargon. Het is de taal die medici spreken. Niet om interessant te doen, wel om zo doeltreffend en specifiek mogelijk te benoemen waar het over gaat. Kennismaken met de medische wetenschap In de cursus Medische terminologie maak je kennis met basisbegrippen uit de medische wetenschap. Je start de cursus met een kijkje in het menselijk lichaam. Je ontdekt hoe organen zijn opgebouwd en hoe belangrijke delen van het lichaam in het Latijn of Grieks heten. Ken de verschillen Wat is het verschil tussen een ziekte, een aandoening en een syndroom? Je ontdekt het in het onderdeel Pathologie. Hoe komt een arts tot een diagnose? Mag een verpleegkundige ook diagnoses stellen? Je krijgt antwoord op deze vragen in het onderdeel Diagnostiek. Kom goed voorbereid voor de dag Na de cursus is je Griekse en Latijnse woordenschat flink uitgebreid. En: je kunt verwijsbrieven lezen en begrijpen; je kunt een gesprek met een arts goed volgen; je praat gemakkelijker mee met je collega?s in het ziekenhuis of het gezondheidscentrum; je googelt gerichter wanneer je een medische vraag hebt; je communiceert efficiënter met een arts of therapeut. Ook handig: tijdens je vakantie maak je de arts snel duidelijk dat je oorpijn hebt en dat je denkt aan een?Otitis media acuta?. Verrijk je kennis Verrijk je medische woordenschat en communiceer gemakkelijker met artsen en andere medische professionals met de cursus Medische Terminologie.

Categorie: Beroepsopleidingen|Voeding en gezondheid

Prijs:  169 EUR (maandelijks 28.2 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.