Medisch Secretaresse (34.1€/ maand)

Medisch Secretaresse

Medisch Secretaresse studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Medisch Secretaresse: details

Omschrijving: Secretaresse worden in een ziekenhuis? Volg de opleiding Medisch Secretaresse In slechts een jaar tijd je volledig voorbereiden op een job als secretaresse in een huisartsenpraktijk? Dat kan met de opleiding Medisch Secretaresse. Zet nu de eerste stap en volg de cursus. Een medisch secretaresse werkt bijvoorbeeld achter de balie bij een huisartsenpost of een zorginstelling ter ondersteuning van de huisarts of bij het secretariaat van een therapeutenpraktijk. Werken in een gezondheidscentrum Medisch secretaresses werken ook wel als frontoffice-medewerkers in een gezondheidscentrum met kinesitherapie, een apotheek en bijvoorbeeld een consultatiebureau of zelfs in een privékliniek. Een secretaresse of baliemedewerker op een medisch secretariaat is het eerste aanspreekpunt voor patiënten en cliënten. Je vormt de schakel tussen de zorgvragers en de artsen. Voor de artsen en therapeuten ben je de administratieve steun en toeverlaat. Werken met patiënten en artsen Als medisch-administratief medewerker zorg je er bijvoorbeeld voor dat: meneer Janssens een opvolgingsafspraak krijgt bij de uroloog; de binnengekomen mail bij de juiste specialisten en basisartsen terecht komt; de patiëntenadministratie er tiptop uitziet. Een medisch geschoolde secretaresse moet niet alleen netjes en accuraat zijn, maar ook over medische kennis beschikken. Je kennis uitbreiden In de opleiding Medisch Secretaresse maak je kennis met verschillende termen uit de medische wereld. Enkele voorbeelden: Wat is een aneurysma? Wat moet je weten over mitose? Wat bedoelt de arts met’in dubio abstine’? Je ziet de huisarts voorbijlopen en je wilt iets vragen over Hyperparathyreoïdie. Maar hoe spreek je Hyperparathyreoïdie eigenlijk uit zonder te struikelen? En hoe verwerk je dbc?s, de diagnosebehandelcombinaties? Je ontdekt het allemaal in de opleiding Medisch Secretaresse. Ook ervaar je hoe gezondheidszorgorganisaties werken. Combineren Combineer accuraat denken en handelen met je nieuwe medische kennis en word Medisch secretaresse. Volg de opleiding en geef je toekomst een nieuwe impuls.

Categorie: Beroepsopleidingen|Voeding en gezondheid

Prijs:  409 EUR (maandelijks 34.1 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.